Oldalak

2011. november 19., szombat

Eseménydömping jövő hétvégére!

Gondoltam az is érdekelhetne Titeket, ha beszámolnék látogatásra érdemes pilateses eseményekről. Tervezek ilyen posztot honlapokkal kapcsolatosan is :-)
  • November 27-én 12.50-13.30 között Bokor Zsuzsa, korábbi mesteredzőm tart népszerűsítő Stott pilates órát a Fittarénában. Nagyon-nagyon jó lesz, gyertek el Ti is! :-) http://fittarena.hu/bokor-zsuzsanna-stott-pilates/
  • November 27-ére van egy alternatív programajánlóm is: a Pilates Balance Stúdió szervezésében egy nap egymás után három workshop is megrendezésre kerül!
    Főleg azoknak ajánlom, akik már járatosak a pilatesben és szeretnék mastery szintre fejleszteni tudásukat. Olyan érdeklődők is részt vehetnek, akik saját technikájukat tökéletesítenék, de természetesen a workshop leginkább gyakorló pilatesinstruktoroknak hasznos, akik a ws-en elsajátított új fogásokkal színesíthetik repertoárjukat.
     Ha még nem vagy oktató, de érdekel a pilates, akkor a karikás talaj workshopot (Mat with fitness circle) ajánlom, mely egy ellenállást biztosító eszköz, a fitnesskarika segítségével ismertet meg változatos, erőnlétet fokozó gyakorlatokkal.
    bővebb információ:
    http://www.pilateskepzesek.hu/?AKTU%C1LIS_K%C9PZ%C9SEK
Én ott leszek a Fittarénában, Ti tervezitek, hogy részt vesztek valamelyik programon?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése